Valitse sivu

Virolahden kunnan yrittäjäpalkinto jaettiin kehitysyhtiö Cursorin alueellisessa Yrittäjägaalassa Kotkan Satama Areenalla tiistaina 5.9.2023. Virolahden yrittäjäpalkinnon sai Vaalimaan Kauppakartano Oy/Sergei Ananiev. Onnea!🎉

Perusteluissaan kunnanjohtaja Otto Koskela totesi mm. ”Vaalimaan Kauppakartano on toiminut Virolahdella 90 -luvulta alkaen. Mukaan on mahtunut mitä erilaisempia ajanjaksoja ja toimintaympäristön muutoksia ja muutokset viimeisen 2-3 vuoden aikana eivät ainakaan ole olleet sieltä pienimmästä päästä. Toimintaympäristön muutoksista huolimatta Liiketoimintanne ei ole ainoastaan jatkunut vaan myös merkittävästi kasvanut. Tämä jos mikä on eittämättä vaatinut sisua, taitoa ja rohkeutta.

Sergei, Sinun ja Teidän keskeistä merkitystänne Virolahden elinvoimalle ei voi ylikorostaa -puhutaan sitten työpaikoista, veroeuroista, matkailusta tai palveluista!

Ylpeänä onnittelemme Teitä tästä palkinnosta! Meidän kaikkien puolesta haluan vain todeta; Kiitos!”