Valitse sivu

Virojoen päiväkoti

Rantatie 5b, 49900 Virolahti

Päiväkodin johtaja Leena-Maria Häsä
050 389 2116
leena-maria.hasa (a) virolahti.fi

Päiväkodin apulaisjohtaja Maarit Huovinen
040 1992 301
maarit.huovinen (a) virolahti.fi

Virojoella varhaiskasvatus ja esiopetus toimivat elokuussa 2022 valmistuneissa tiloissa, jotka tarjoavat lapsille monipuolisen, liikkumaan ja oivaltamaan houkuttelevan sekä esteettisesti miellyttävän oppimisympäristön. Päiväkodista löytyy muun muassa verstas, liikunta-/musiikkisali, aistihuone ja erillinen puuhahuone. Päiväkodin lähialueilla on runsaasti metsäalueita ja liikuntapaikkoja, joita varhaiskasvatus hyödyntää aktiivisesti toiminnassaan. Virojoen päiväkodissa lapsilla on mahdollisuus kasvaa ja oppia lämpimässä sekä turvallisessa ympäristössä.  Avoin vuorovaikutus sekä tavoitteellinen toiminta yhdessä perheiden kanssa tukevat lapsen kasvua. 

Varhaiskasvatuksen sähköinen hakemus

Virojoen uusi päiväkoti kuvattuna alaviistosta

Peilistä otettu kuva, missä näkyy sinisiä valoja

Peipot (alle 3-v.)

Peipot ovat alle 3-v. ryhmä ja heidän ryhmässä korostuu: ”Lämpöisen ja turvallisen yhdessäolon kautta tapahtuvaa oppimista sekä leikkimistä, syliä ja huumoria unohtamatta”

Yhteystiedot
040 710 7325
pkvirojoki.peipot (a) virolahti.fi

Kaakkurit (3-4v, vuoro)

Kaakkurit on varhaiskasvatuksen vuororyhmä, johon on keskitetty Kaakon kaksikon (Miehikkälän ja Virolahden) ilta-, yö- ja viikonloppuhoito. ”Kasvatamme lasta yhdessä vanhempien kanssa yhteisöllisessä ympäristössä elämänkunnioituksen ja elämänilon hengessä, leikkien, syliä, rakkautta ja rajoja unohtamatta.”

Yhteystiedot
040 710 7328
pkvirojoki.kaakkurit (a) virolahti.fi

Tiirat (5-v.)

Tiirat ovat 5-vuotiaiden ryhmä ja heidän toiminta-ajatus on: ”Pyrimme tarjoamaan lasten ikään ja kehitykseen soveltuvaa oivaltamaan ohjaavaa elämyksellistä toimintaa. Opettelemme tasa-arvoa ja toisten kunnioitusta sekä rajoja positiivisessa hengessä.”

Yhteystiedot
040 860 0545
pkvirojoki.tiirat (a) virolahti.fi

Lasten leikkihuonetta kuvattuna. Kuvassa näkyy vihreä istuin

Lasten leluja kuvattuna. Edessä suuri kokoisia palikoita ja takana seinustalla kiipeilyseinä