Valitse sivu

Virojoen päiväkoti

Päiväkodin johtaja Kirsi Teittinen
050 389 2116
kirsi.teittinen (a) virolahti.fi

Itätie 13 (2. krs.), 49900 Virolahti
Huom! Käynti Louhelantie kautta.

Päiväkodissa on neljä ryhmää: Puput, Leijonat ja vuororyhmä Karuselli sekä yläkoululla toimiva esiopetusryhmä Tivoli.

Päiväkoti toimii kahdessa toimipisteessä. Virojoen päiväkoti toimii väistötiloissa terveyskeskuksen toisessa kerroksessa osoitteessa Itätie 13, jonne käynti on Louhelantien kautta. Esiopetusryhmä Tivoli toimii väistötiloissa yläkoululla, osoitteessa Rantatie 5 A, 2.krs.

Varhaiskasvatuksen sähköinen hakemus

Puput

Puput ovat alle 3-v. ryhmä ja heidän ryhmässä korostuu: ”Lämpöisen ja turvallisen yhdessäolon kautta tapahtuvaa oppimista sekä leikkimistä, syliä ja huumoria unohtamatta”

Yhteystiedot
040 710 7325
pkvirojoki.puput (a) virolahti.fi

Leijonat

Leijonat on 4-5-vuotiaiden ryhmä ja heidän toiminta-ajatus on: ”Pyrimme tarjoamaan lasten ikään ja kehitykseen soveltuvaa oivaltamaan ohjaavaa elämyksellistä toimintaa. Opettelemme tasa-arvoa ja toisten kunnioitusta sekä rajoja positiivisessa hengessä.”

Yhteystiedot
040 860 0545
pkvirojoki.leijonat (a) virolahti.fi

Karuselli

Karuselli on varhaiskasvatuksen sisarusryhmä, johon on keskitetty Kaakon kaksikon (Miehikkälän ja Virolahden) ilta-, yö- ja viikonloppuhoito. ”Kasvatamme lasta yhdessä vanhempien kanssa yhteisöllisessä ympäristössä elämänkunnioituksen ja elämänilon hengessä, leikkien, syliä, rakkautta ja rajoja unohtamatta.”

Yhteystiedot
040 710 7328
pkvirojoki.karuselli (a) virolahti.fi