Valitse sivu

Klamilan päiväkoti

Päiväkodin johtaja Tiina Lounatmaa
040 199 1930
tiina.lounatmaa (a) virolahti.fi

Häppiläntie 750, 49860 Klamila
040 710 7333
pkklamila (a) virolahti.fi

Klamilan päiväkoti sijaitsee Virolahden länsiosassa Häppiläntien varressa, Klamilan kylässä. Päiväkoti toimii samassa rakennuksessa alakoulun kanssa. Päiväkodin lisäksi samassa rakennuksessa toimivat myös esiopetus ja Klamilan alakoulu.

Päiväkodissa on ryhmätilat kahdelle varhaiskasvatuksen ryhmälle: pienten ryhmä Simpukat sekä isompien lasten ryhmä Meritähdet. Koulun puolella on iso liikuntasali sekä teknisentyön tila, jotka ovat myös päiväkodin käytössä. Koulussa on myös valmistuskeittiö, jossa valmistuvat päiväkodin ja esiopetuksen ruoat. Päiväkodin tilat ovat käytännölliset sekä ajanmukaiset. Valoisat huoneet, värikkäät tekstiilit ja kalusteet mahdollistavat mielekkään ympäristön niin lapsille kuin henkilökunnallekin. Päiväkodin pihassa on erilaisia leikkivälineitä, jotka ympäröivän luonnon ohella houkuttelevat lapsia liikkumaan ja leikkimään.

Koko päiväkoti ja sen lähiympäristö toimivat oppimisympäristönä. Klamilan kylä ja sen lähialueet suhtautuvat positiivisesti päiväkotiin. Lämminhenkinen ilmapiiri turvaa lapselle päiväkodin arvojen mukaisesti turvallisen ja sallivan kasvupaikan

Simpukat

Simpukat on alle 3-vuotiaiden ryhmä.

Yhteystiedot
040 710 7333
pkklamila (a) virolahti.fi

Meritähdet

Meritähdet on 4-5- vuotiaiden ryhmä.

Yhteystiedot
040 199 1931
pkklamila (a) virolahti.fi

Varhaiskasvatuksen sähköinen hakemus