Valitse sivu

Maaseutupalvelut

1.1.2022 alkaen on aloittanut uusi Etelä-Suomen Lomituspalvelut-paikallisyksikkö. Se toimii 53 kunnan ja kaupungin alueella. Sysmän kunta hallinnoi kokonaisuutta. Lomitusasioita hoidetaan lähijohtajien tiimeinä, Päijänne ja nelostie jakajina. Muut hallintohenkilöt hoitavat tehtäviään koko paikallisyksikön alueella.

Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ASPA) p. 03-84312. Numero on avoinna arkisin klo 10-14.
Henkilöstöpäällikkö Kaisa Tyrni p. 044-7134547
Asiakkuuspäällikkö Irina Leppänen p. 044-7134515
Controller Esko Nieminen p. 044-7134540
Lomituspalvelujohtaja Taina Blomqvist p. 044-7134514
Lomituspalveluiden yhteinen sähköposti on lomitus@sysma.fi.

Sysmän kunta:  www.sysma.fi

https://www.sysma.fi/maatalousyrittajien-lomituspalvelut

Etelä-Suomen lomituspalvelut työllistää 200 maatalouslomittajaa ja 20 hallintohenkilöä. Lomituspäiviä tuotetaan arvioiden mukaan noin 56 000 päivää vuodessa. Asiakastiloja alueella on yli 1000 ja noin 1440 lomaoikeutettua.

Lomituspalvelujen tehostamiseksi ja asiakaspalvelun parantamiseksi olemme ottaneet käyttöön selainpohjaisen Lomitusnetin sekä tekstiviestipalvelun Tentrion. Maatalousyrittäjä pystyy katsomaan lomitustietojaan, lomaseurantaansa ja lomasaldojaan sekä tekemään lomituspyynnön ja sijaisapuhakemuksen nettiosoitteessa http://www.lomitus.fi Ohjelmaan kirjautumisessa yrittäjä tarvitsee henkilökohtaiset nettipankkitunnukset. Suosittelemme tutustumista tähän paikka- ja aikariippumattomaan mahdollisuuteen!

Lomittajan Lomitusnetti löytyy osoitteesta http://lomittaja.mela.fi Voidakseen käyttää Lomitusnettiä lomittajan tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa lomatoimistoon. Lomittaja näkee mm. vahvistetut työvuorolistansa Lomitusnetistä.

Tentrio

Tentrio viestipalvelulla lomahallinto pystyy tiedottamaan samanaikaisesti ja nopeasti kaikille viestin vastaanottajille tekstiviestinä tietoa esimerkiksi vapaista lomittajista ja lomittajille työkokouksesta. 

Lisätietoa maaseutupalveluista Haminan kaupungin sivuilla

Osoite:
Puistokatu 2 (kaupungintalo)
49400 Hamina
(Käynti asiakaspalvelupisteen kautta, josta opastus tai käynti Sibeliuskadun puolelta, jossa soittokello.)

Linkkejä muihin maaseutuyrittäjän palveluihin:
ProAgria Etelä-Suomi
Ruokavirasto
Vipu-palvelu
Leader Sepra ry