Valitse sivu

Joukkoliikenne

Virolahden alueen joukkoliikenteen hoitaa liikennöitsijä Liikenne Vuorela. Heillä on käytössään Matkahuollon lipputuotteet. Vuoroihin voi ostaa lippuja linja-autosta tai Matkahuollon nettisivuilta. Osa vuoroista myynnissä myös Onnibus.com verkkokaupassa.

Matkahuollon kaukoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Liikenne Vuorelan aikataulut

Kaakon kausilippu

Kaakon kausilipulla voi matkustaa Miehikkälä-Hamina, Taavetti-Lappeenranta tai Virojoki-Hamina-yhteysvälillä Liikenne Vuorela Oy:n busseissa. Lipulla ei voi matkustaa Kotkaan asti.

Lipputuote ladataan uudelle matkakortille. Lipputuotteen voi hankkia 1.7.2021 alkaen Matkahuollon omista toimipisteistä, matkakortteja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkakorttikaupasta.

Kaakon kausilippu 30 päivää

  • Hinta 90 €
  • Henkilökohtainen – lipputuotteella ei voi maksaa useamman henkilön matkoja
  • Lippu on voimassa 30 päivää lataushetkestä. 

Käyttäjältä ei peritä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Lipputuotteen ostamisen jälkeen lippua voi ladata Matkahuollon omissa toimipisteissä, matkakortteja myyvillä Matkahuolto-asiamiehillä, Liikenne Vuorelan busseissa ja R-kioskilla. Lisäksi lippua voi ladata Bussiliput -sovelluksella.

Huom! Matkahuollon Kotkan seutulippu ei ole enää käytössä 31.7.2021 jälkeen. Kotka, Pyhtää ja Hamina siirtyivät Waltti-kortti -tuotteen käyttöön, joka ei ole käytössä Virolahden alueella.

Rautatieliikenne

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kotkassa ja Lappeenrannassa.