Valitse sivu

Lasten ja nuorten kulttuuri

Lasten kulttuuriviikot

Lasten kulttuuriviikot tuovat monipuolisen ohjelmakattauksen koko Kymenlaakson ja Loviisan alueelle.

Keväällä 2021 korona-ajasta johtuen ohjelma järjestetään pääosin digitaalisesti ja suunniteltuihin live-esiintymisiin kouluille ja päiväkodeille on tullut muutoksia. Lasten kulttuuriviikoilla on tarjolla ohjelmaa päiväkodeille, kouluille ja perheille digitaalisesti, sovellettuna koronarajoitusten ehdoilla. Opettajat ja päivähoidon ja eskarin henkilökunta voivat valita käytettäväkseen digitaalisia sisältöjä. Osa ohjelmasisältöjen ohjelmista on rajattuja katsojamääriltään. Sen vuoksi linkit tulevat osaan esityksistä suoraan päiväkotien, esiopetuksen ja koulujen opettajien sähköpostiin.

Tutustu tarkemmin lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaan Lasten Kulttuuriviikot -sivustolla!

Kulttuurikasvastussuunnitelma

Kunta toteuttaa yhteistyössä Miehikkälän kunnan kanssa Kaakon kaksikon lasten kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Suunnitelma on toteutettu varhaiskasvatuksesta lukioikäisiin asti.

Tutustu tarkemmin suunnitelmaan sekä siihen liittyviin teemaviikkoihin ja materiaalipankkeihin Kulttuurikaakko-sivustolla.

Harrastakotona.fi on lapsille ja nuorille suunnattu harrastamisen paikka netissä. Sivustolta löytyy monipuolista tekemistä sekä taide- ja kulttuurielämyksiä helposti ja maksuttomasti.