Valitse sivu

Virojoki, Louhelantie

Louhelantie 6 ja 8, 49900 Virojoki

Pinta-ala 
n. 1640 m²

Varaudu viihtymään -kampanja 1.2.-31.5.2022

Virojoki Louhelantien rivitalotontti myydään kahtena omakotitalotonttina. Tonttien nimellismyyntihinta on 15.000 euroa/tontti, kun tontin varaaminen tapahtuu kampanjan aikana ja ehdoin aikavälillä 1.2.-31.5.2022. Lue lisää kampanjasta!

Ostajan on hyvä huomioida, että tontin nimelliskauppahinnan lisäksi ostajalle tulee maksettavaksi kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero, lainhuudatuskustannukset, rakennuslupamaksut, liittymismaksut vesi- ja viemäriverkkoon sekä muut mahdolliset maksut.

Varausmaksu ja -ehdot kampanja-aikana

Tontin varausmaksu on 10 % tontin nimelliskauppahinnasta. Tontin varaaminen tehdään sähköisellä varauslomakkeella tai täyttämällä alla oleva varauslomake (pdf) ja toimittamalla sen Virolahden kunnanvirastoon (kirjaamo@virolahti.fi). 

Varaus katsotaan tapahtuneeksi, kun suoritus varausmaksusta on saapunut kunnan pankkitilille. Tämän jälkeen varaus on voimassa 6 kk kampanjan mukaisin myyntiehdoin. Tontin varausmaksu hyvitetään lopullisesta kauppahinnasta.

Mikäli varaaja luopuu tontista, pidättää kunta varausmaksun kokonaisuudessaan itsellään sopimussakkona ja vahingonkorvauksena. 

Mikäli samaa tonttia koskee useampia varauksia, niin tontin varaus menee sille varaajalle, joka on suorittanut varausmaksunsa ensimmäisenä.

Vesi


Viemäri


Sähkö
Kymenlaakson Sähkö Oy

Rakennuslupa
vaatii poikkeusluvan

Ei lohkottu, ostaja maksaa lohkomiskulut

Lainhuuto
ostaja maksaa lainhuutokulut

Varainsiirtovero
ostaja huolehtii

Kaupanvahvistajan palkkio
ostaja huolehtii

Rasitteet


Osuus yhteisiin alueisiin


Puusto kuuluu kauppahintaan

Muut ehdot
Virolahden kunnan omakotitonttien yleiset myynti- ja varausehdot