Valitse sivu

Yrittäjille

Virolahti tarjoaa yrittäjälle hyvät mahdollisuudet rakentaa menestyvää yritystoimintaa.
Varsinkin Vaalimaa on voimakkaassa kehitysvaiheessa. Palveluiden kysyntä alueella lisääntyy koko ajan kasvavien matkailijavirtojen vuoksi. Vaalimaalla toimii Suomen itärajan vilkkain ja suurin raja-asema, jonka kautta tehdään vuosittain yli kolme miljoonaa rajanylitystä. Se on myös koko Euroopan unionin merkittävin rajanylityspaikka jäsenmaasta suoraan Venäjälle.

Keskeinen yhteistyötaho yrittäjien asioissa on Kotkan-Haminan seudun kehitysyhtiö Cursor Oy, joka tarjoaa seudulla monenlaisia yrittäjäpalveluja.

Cursor Oy
Cursor palvelee Kotkan-Haminan seudun yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia yrityksen perustamisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Tarjolla on kattavasti yritystoiminnan perustamista ja kehittämistä tukevia palveluja muun muassa liikeidean ja rahoituksen suunnitteluun, liiketoimintasuunnitelman tekoon, yritystoiminnan käynnistämiseen, kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyen. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa sekä innovaatioiden kaupallistamisessa.

Neuvontapalvelut ovat maksuttomia ja löytyvät tästä linkistä

Cursorin yritysneuvonta palvelee puhelimitse, skypellä tai henkilökohtaisesti. Itsellesi sopivan ajan voit varata tästä
Online ajanvaraus tai puh. 040 190 2555, yritysneuvonta@cursor.fi

Yritysten sijoittumis- ja laajennushankkeissa yhteydenotot myös Virolahden kunta / tekninen johtaja Markku Uski, puh. 050 389 2150, markku.uski@miehikkala.fi

Toimipisteet :
Kotka, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6
Hamina, Raatihuoneentori 16

Cursorin löydät myös Facebookista

Yhteystiedot:
Cursor Oy
käyntiosoite: Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, 3. krs, 48600 Kotka;
sisäänkäynti talon pääsisäänkäynnin kautta
postiosoite: PL 14, 48601 Kotka
vaihde: 040 190 2500

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluja Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kunnille jo 25 vuotta. Cursor vastaa seudun kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun kehittämishankkeita. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.