Valitse sivu

Varhaiskasvatuksen maksut

Varhaiskasvatuksen maksu perustuu perheen kokoon ja tuloihin. Selvitys tuloista annetaan varhaiskasvatuksen alkaessa. Sopimus lapsen varhaiskasvatuksen tarpeesta vaikuttaa myös maksun suuruuteen. Sopimus on voimassa vähintään 3 kuukautta alkamispäivästä (sopimus varhaiskasvatuksen tarpeesta). Lue tarkemmin varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista alla olevasta linkistä:

Asiakasmaksulaskuri

Voitte arvioida varhaiskasvatuksen asiakasmaksua sähköisen varhaiskasvatushakemuksen yhteydessä olevasta laskurista. Laskuri löytyy tästä.

Varhaiskasvatustuntien laskeminen

Perheiden asiakasmaksut perustuvat sopimukseen lapsen varhaiskasvatuksen tarpeesta ja siksi tuntien seuranta on tärkeää laskutuksen kannalta. Pyydämme perheitä ilmoittamaan varhaiskasvatuspäivien ja -aikojen lisäksi myös varatut tunnit päivittäiselle, viikoittaiselle ja kuukausittaiselle ajalle. Perheiden siis tulee itse laskea ja seurata riittävätkö varatut varhaiskasvatustunnit lapsen todelliseen varhaiskasvatustarpeeseen.

Lisätietoja

Lisätietoja maksuista saa toimistosihteeriltä puh. 040 710 7319 tai varhaiskasvatusjohtaja Outi Silanderilta, puh. 040 5493 335.