Valitse sivu

Miehikkälän päiväkoti

Päiväkodin johtaja Jouni Turkia
040 199 1916
jouni.turkia (a) virolahti.fi

Leppäkertun päiväkotiryhmä

Yhdyspolku 3, 49700 Miehikkälä
0400 346 543
pkleppakerttu (a) miehikkala.fi

Miehikkälän päiväkodin Leppäkerttu-ryhmä sijaitsee Kirkonkylän koulun välittömässä läheisyydessä. Ryhmän lapset ovat iältään 1-5 –vuotiaita. Varhaiskasvatusta tarvitsevien esiopetuksen lapsien esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus toimii esiopetusryhmän tiloissa koulukeskuksen yhteydessä.

Leppäkerttu tarjoaa lapsille kasvatuksellisesti laadukkaan ja turvallisen varhaiskasvatuspaikan. Kasvatus, opetus ja kehityksen tukeminen, sekä leikin ja levon vuorottelu tapahtuvat yksilöllisesti sopivassa kasvu-, toiminta- ja oppimisympäristössä. Tiivis yhteistyö kodin ja päiväkodin välillä on toiminnan tärkein edellytys.

Leppäkertun sijainti Kirkonkylällä antaa hyvät mahdollisuudet osallistua erilaisiin kunnan tapahtumiin ja yhteistyön tekemiseen. Toisaalta metsääkin löytyy lyhyen kävelymatkan päästä.

Varhaiskasvatuksen sähköinen hakemus

Pitkäkosken päiväkotiryhmä

Koskipirtintie 45, 49750 Kalliokoski
0400 595 052
pkpitkakoski (a) miehikkala.fi

Miehikkälän päiväkodin Pitkäkoski-ryhmä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pitkäkosken koulun entisissä tiloissa. Päiväkoti ryhmässä kasvatetaan ja tuetaan lasta ryhmässä, yksilön tarpeet huomioiden ja lasten sekä vanhempien toiveita kuunnellen. Lapsille annettava vastuu, turvalliset rajat ja rakkaus tukevat lapsen itsetuntemuksen tervettä kehitystä. Tavoitteena on, että lapsista kasvaa yhteistyökykyisiä, rehellisiä ja iloisia ihmisiä.

Ympäristö on Pitkäkoskella vaihteleva ja monimuotoinen. Läheinen metsä ja joki saarineen antavat runsaat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Varhaiskasvatuksen sähköinen hakemus