Valitse sivu

Digituki on maksutonta etä- ja/tai palvelupisteillä tarjottavaa käyttäjäopastusta eri älylaitteisiin ja ohjelmiin liittyvissä haasteissa. Kaakon Digituki toimii yhteistyössä valtakunnallisten tukiverkostojen kanssa noudattaen Digi- ja väestöviraston suosittamia eettisiä ohjeita. Halutessasi voit hakea ratkaisuja eri it-haasteisiin digitukivihjeet -painikkeesta.

Sivustoa ylläpitää Kaakon Kaksikkoon perustettu yhteinen digitukitiimi KAAKON DIGITUKI. Tukipalvelut ovat maksuttomia apuja sinulle, kun kohtaat älylaitteidesi (kännykän tai tietokoneen) käytössä ongelmia. Älä jää yksi harmittelemaan, vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Digituki 24/7 on nettiohjelma, jolla voit välittää tukipyynnän kaikkina vuorokauden aikoina.

Digituki palvelupisteet

Virojoen kirjastolla joka tiistai klo 10-11.30.
Klamilassa Ronkulissa joka keskiviikko klo 10-12.
Virolahden kirkonkylällä Pitäjäntuvalla parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13.30-15.

Yhteystiedot

Kaakon Digituki
Koordinaattori
Aki Ruuskanen
puh. 040 034 3444
Sp. kaakondigituki@gmail.com