Valitse sivu

Miehikkälän ja Virolahden luottamushenkilöiden ja kunnanjohtajien välisiä neuvotteluita on käyty hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä on laadittu yhteistoimintasopimus, jonka nojalla Miehikkälän kunnan yläkouluopetuksen järjestämisvastuu siirretään Virolahden kunnalle. Miehikkälän kunta osoittaa alueensa yläkouluikäisten oppilaiden lähikouluksi Virolahden yläkoulun 1.8.2024 alkaen. 

Molempien kuntien kunnanhallitukset ovat hyväksyneet yhteistoimintasopimuksen ja molempien kuntien kunnanvaltuustot hyväksyivät yhteistoimintasopimuksen kokouksessaan 17.6.2024. 

Miehikkälän ja Virolahden kuntien yläkouluikäisten lasten yläkouluopetus järjestetään Virolahden yläkoulussa 1.8.2024 alkaen kaikille yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti. 

Koulu alkaa kaikilla Virolahden yläkoulussa to 8.8.24 työjärjestysten mukaisesti. 

Odotamme positiivisin mielin yhteistyön käynnistymistä ja toivotamme niin uudet kuin vanhatkin oppilaat tervetulleeksi elokuussa kouluun. Perheille on tiedotettu asiasta Wilman kautta. Tiedotamme oppilaille ja huoltajille lisää käytännön asioista elokuussa ennen koulun alkamista. 

Varpu Pousi

rehtori