Valitse sivu

Muuta meille!

Kolme ilmaista vuokrakuukautta uusille virolahtelaisille

Virolahden Vuokra-asunnot tarjoaa kaikkiin elämäntilanteisiin sopivan kodin, pienistä kaksioista aina suuriin perheasuntoihin. Asunnot sijaitsevat maaseudun rauhassa, meren läheisyydessä Virojoella, Vaalimaalla ja Klamilassa. Kaikki vuokra-asuntohuoneistot ovat saunallisia rivitaloasuntoja.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Virolahdelle, voit saada kaikkiin näihin asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta!

Kampanjan kesto on 1.3.-1.7.2021. Kampanjan ehtojen täyttyessä uusiin vuokrasopimuksiin annetaan kolme vuokranmaksuvapaata kuukautta ensimmäisen vuoden aikana. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 1., 6. ja 12. vuokrakuukausi.

Vuokra-asuntokampanjan muut ehdot ja rajaukset

  • Koskee vain yksityishenkilöitä, joiden kotipaikka/vakinainen asuinpaikka on ollut 31.12.2020 muu kuin Virolahti sekä on vuokrasopimuksen tekohetkellä muu kuin Virolahti.
  • Vakituisen asumisen muuttoilmoitus tulee tehdä vuokrattavaan kohteeseen.
  • Luottotiedot tulee olla kunnossa.
  • Kampanjasopimukseen on sitouduttava vähintään vuodeksi, tämän jälkeen vuokrasopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
  • Vuokra-asuntokampanja koskee Virolahden kunnan omistamia kiinteistöyhtiöitä: Koy Virolahden Vuokra-asuntoja, Koy Virolahden Lehtokerttua ja Koy Virolahden Satakieltä.
  • Muut vuokrasopimuksen ehdot ovat Virolahden vuokra-asuntojen vakiintuneiden käytäntöjen mukaiset.

Valitse TÄÄLTÄ uusi kotisi Virolahdella – ja saat kolme vuokravapaata kuukautta kaupan päälle!