Valitse sivu

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kieltää talvikaudeksi vesikulkuneuvolla liikkumisen Santion väylän välillä Haminan kiertoväylä-Parrio. Kielto on määrätty alkamaan 20.2.2024 ja sen päättymisestä ilmoitetaan erikseen. Vesikulkuneuvojen liikkumisen kielto ei koske virka-, sairaankuljetus- ja pelastustoimen suorittamiseksi tai muusta vastaavasta syystä välttämätöntä vesikulkuneuvolla liikkumista eikä puolustusvoimien toimintaa.

Liitteenä asiasta aiemmin tehty vesiliikennelain mukainen päätös ja karttaote. Päätös on tehty vuonna 2018, ja päätöksessä on todettu mm. seuraavaa: Liikenne- ja viestintävirasto ilmoittaa kiellon voimaantulosta ja päättymisestä vuosittain asianosaisille sekä yleisellä tiedonannolla verkkosivuillaan.

Talvikaudeksi vesiliikenteeltä suljetut väylät ovat nähtävinä Traficomin verkkosivuilla: https://www.traficom.fi/fi/liikenne/merenkulku/talvikaudeksi-vesiliikenteelta-suljetut-vaylat