Valitse sivu

Virolahden terveysaseman tilat osoitteessa Itätie 13 suljettiin 15.7.2021 vesivahingon vuoksi. Toimipiste on nyt remontoitu, ja sen palvelut muuttavat takaisin kahdessa vaiheessa.

Ensimmäisenä toimintansa kunnostetuissa terveysaseman tiloissa käynnistää Virolahden hammashoitola perjantaina 5.8.2022. Loput Virolahden terveysaseman palvelut siirtyvät takaisin Itätielle maanantaina 8.8.2022. Vesivahingon korjaamisen lisäksi rakennusta on uudistettu myös muilla tavoin – kunnostetut tilat ovat nyt entistä valoisammat ja viihtyisämmät. Remontin yhteydessä uusittiin muun muassa pintoja, kiinteitä kalusteita, ovia ja ikkunoita.

Virolahden terveysasemalla osoitteessa Itätie 13 sijaitsevat jatkossa seuraavat palvelut:

Asiakkaita tiedotetaan mahdollisista muutoksista jo varattujen aikojen suhteen erikseen

Kunnostustöiden ajan Virolahden terveysaseman palvelut ovat toimineet väistötiloissa sekä Villinrannan palvelukeskuksessa että Miehikkälän terveysasemalla. Paluumuuton takia Villinrannan toimipiste on suljettuna 1.-5.8.2022. Miehikkälän terveysasema on avoinna muuton ajan normaalisti.

Olemassa oleviin vastaanottoaikoihin ei tule muutoksia, eikä asiakkailta vaadita erillisiä toimenpiteitä. Asiakkaille tiedotetaan erikseen, mikäli tämän vastaanottopaikan sijainti tai aika vaihtuu. On kuitenkin mahdollista, että muuton vuoksi automaattinen tekstiviestimuistutus ohjaa virheelliseen osoitteeseen. Palveluiden yhteystiedot päivitetään verkkoon www.kymsote.fi, josta ne voi tarvittaessa tarkastaa.

Muutokset annettuun aikatauluun ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa.