Valitse sivu

Niitä asiakkaita, jotka ovat lähettäneet viikon 6 aikana postia asiakas- ja palveluneuvontaan tai koronarokotuspisteeseen, pyydetään olemaan yhteydessä numeroon 05-220 6060.

Karhulassa (Karhulantie 30) sijaitseva Kymsoten asiakas- ja palveluohjauksen ja koronarokotuspisteen yhteinen postilaatikko on murrettu 11.-13.2. välisenä aikana. S-marketissa asioinut henkilö oli löytänyt maasta märkiä kirjekuoria ja toimittanut kirjekuoret S-marketiin. S-marketista kirjeet toimitettiin maanantaina 14.2. asiakas- ja palveluohjauksen yksikköön.

  • Meillä ei ole tiedossa, kuinka paljon kirjeitä postilaatikossa on murron aikana ollut. Siksi emme voi tietää, ovatko kaikki postilaatikossa olleet kirjeet palautuneet meille. Murrosta on tehty rikosilmoitus ja ilmoitus tietosuojavaltuutetun toimistoon, sillä kirjeet voivat sisältää asiakkaiden henkilötietoja, Kymsoten palvelupäällikkö Jenni Yläjääski kertoo.

Niitä asiakkaita, jotka ovat lähettäneet viikon 6 aikana postia asiakas- ja palveluohjaukseen tai koronarokotuspisteeseen osoitteeseen Karhulantie 30, pyydetään ottamaan yhteyttä Kymsoten asiakas- ja palveluohjauksen numeroon 05-220 6060, jotta voidaan varmistaa, onko asiakkaan kirje saapunut perille.