Valitse sivu

Kuntosaliyrittäjäksi ilman suuria alkuinvestointeja

Kuntosalikäyttöön suunnitellut tilat valmistuvat Virolahdelle joulukuussa 2021. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kehittämään omaa konseptia tai laajentaa nykyistä. Saliin tulee uudet ja laadukkaat HC PRO:n toimittamat laitteet. Toimit, kehität ja markkinoit palveluitasi oman brändisi alla ja teet yhteistyötä myös muiden toimijoiden ja Virolahden kunnan kanssa.

Virolahden kunta on vuokrannut tilat kuntosalille laitteineen ja etsii kilpailutuksessa osaavaa ja innostunutta kuntosaliyrittäjää Virolahden keskustaajamaan Virojoelle. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kuntosaliyrittäjäksi ilman suuria alkuinvestointeja. Tilat suunnitellaan ja rakennetaan varta vasten kuntosalikäyttöön. Tavoiteaikataulun mukaan tilat ovat käyttövalmiit joulukuussa 2021.

Kilpailutuksen voittanut kuntosaliyrittäjä toimii, kehittää ja markkinoi kuntosalia oman tuotemerkin/brändin kautta. Yhteistyö kunnan ja muiden toimijoiden kanssa on mahdollista ja toivottavaa. Kuntosaliyrittäjä maksaa kuntosalitiloista vuokraa Virolahden kunnalle, johon kuuluu myös uusien kuntosalilaitteiden käyttöoikeus.

Tarjouskilpailussa kuntosaliyrittäjä antaa tarjouksen kiinteästä kuukausittaisesta korvauksesta. Tällä kilpailutuskierroksella ehdoista on poistettu minimivuokra. Tarjouskilpailun lopputuloksen määrittävät myös laadulliset tekijät (osaaminen, kokemus ja toimintamalli).

Pienennämme yrittäjän alkuvaiheen riskiä siten, että kolme (3) ensimmäistä kuukautta valittu yrittäjä maksaa Virolahden kunnalle 50 %:lla alennettua vuokraa tiloista ja laitteista.

Valmiisiin tiloihin on mahdollisuus käydä tutustumassa Ilmoittautumiset: tekninen johtaja Markku Uski, markku.uski@miehikkala.fi, +35850 389 2150.

Kuntosalitilat ja -laitteet

Kuntosalitilat, -laitteisto ja -palvelut palvelevat laajaa asiakaskuntaa, niin vasta-alkajia kuin tavallisia kuntoilijoita ja urheilijoita. Kuntosalitilat ovat noin 400 neliön suuruiset ja sijaitsevat kunnan keskustaajamassa, katutasossa ja yhdessä kerroksessa. Kuntosalin käyntiosoite on Virojoentie 14. Kuntosalilaitteet ovat uudet ja laadukkaan HC PRO:n toimittamat laitteet. Koko laitelistaus on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa, kuten myös kuntosalin pohjakuva. Tiloista maksettava vuokra sisältää oikeuden käyttää kuntosalilaitteita.

Lisätietoja ja linkki tarjouskilpailutusmateriaaleihin

Tarjoukset tulee jättää 10.12.2021 klo 12:00 mennessä. Tarjouspyyntö kuntosalipalveluista on julkaistu julkisten hankintojen Hilma-palvelussa: 

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/61427/notice/86966/overview

Tietoja Virolahdesta

Virolahti on pieni elinvoimainen kunta, joka tunnetaan Vaalimaan raja-asemasta ja Suomen ensimmäisestä Outlet-kylästä Zsarista. Virolahden asukasluku on reilut 3000 henkilöä ja kesäajaksi asukasluku tuplaantuu kesäasukkaiden ansiosta. Viime vuosina Virolahdelle on onnistuttu luomaan uusia työpaikkoja ja kunta onkin ns. työpaikkaomavarainen, jossa työpaikkoja on saman verran kuin työikäistä väestöä. Virolahden Vaalimaa on alueellisesti merkittävä työssäkäyntipaikka, jossa käydään töissä pidemmästäkin matkasta.

Virolahti on Suomen kaakkoisin kunta ja se sijaitsee noin 35 kilometriä Haminasta itään. Virolahden pohjoisnaapurin Miehikkälän kuntakeskus sijaitsee 10 kilometrin päässä.

Yrittäjyyteen liittyvissä asioissa sinua sparraa Cursorin yritysasiantuntijat https://www.cursor.fi/yhteys/ajanvaraus/ . Cursorin yrityspalvelut ovat maksuttomia.

Tervetuloa yrittäjäksi Virolahdelle!