Valitse sivu

Osa Virolahden sosiaali- ja terveyspalveluista muuttaa lokakuussa Villinrannan palvelukeskukseen (os. Rantatie 22, Virolahti). Villinrannassa hoidetaan 4. lokakuuta alkaen lääkärin ja sairaanhoitajan kiireettömiä vastaanottoja, kuten esimerkiksi kontrollikäyntejä ja diabeteshoitajan vastaanottoja, sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden ja aikuissosiaalityön vastaanottoa. Virolahden laboratoriopalvelut siirtyvät Villinrantaan 12. lokakuuta.

Miehikkälän terveysasemalla hoidetaan kaikki kiireelliset vastaanotot, sekä osa kiireettömistä vastaanotoista. Muutolla ei ole vaikutusta Miehikkälän terveysasemalle sovittuihin vastaanottoaikoihin.

Virolahden terveysaseman palvelut siirtyivät vesivahingon vuoksi Miehikkälän terveysasemalle heinäkuussa.

Muutoksia Virolahden ja Miehikkälän laboratoriopalveluiden ajanvarauksessa

Virolahden HUSLAB näytteenottopiste aloittaa Villinrannassa 12. lokakuuta. Samalla Virolahden ja Miehikkälän laboratorioiden ajanvaraus muuttuu. 11.10. alkaen asiakkaat eivät voi varata laboratorioaikoja Miehikkälän ja Virolahden terveysasemilta, vaan laboratorioaika varataan HUSLAB:n sähköisen ajanvarauksen kautta www.HUSLAB.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 09 471 86800 klo 7.30-15.30.

Näytteenotto on avoinna Virolahdella tiistaisin ja torstaisin klo 7.10-11.30 ja Miehikkälässä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7.10-11.30. Laboratoriossa suositellaan ajanvarausta, mutta asioida voi myös vuoronumerolla ilman ajanvarausta. Poikkeuksena ovat sokerirasitustutkimukset, joihin tulee aina varata aika.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Ajanvaraus Virolahden ja Miehikkälän terveyspalveluihin keskitetyn ajanvarauksen kautta: p. 05 220 2000.

Villinrannan palvelukeskus
os. Rantatie 22, 49900 Virolahti (Käynti parkkipaikan puoleisesta sivuovesta)
Laboratoriopalvelut: huone 1123

Lisätietoja:

Seija Nousiainen
Palveluesimies, Miehikkälän ja Virolahden terveysasemat
puh. 040 773 2695
seija.nousiainen@kymsote.fi

Tanja Metsola

Ylihoitaja, Vastaanottopalvelut ja suun terveydenhuolto

puh. 040 6491005

tanja.metsola@kymsote.fi

Jaana HurriLaboratoriopalvelut, HUS
Puh. 044 564 9202
jaana.hurri@hus.fi