Valitse sivu

Virolahden terveysaseman tilat ovat suljettuna toistaiseksi vesivahingon takia. Virolahden terveyspalvelut siirtyvät toistaiseksi Miehikkälän terveysasemalle. Virolahden terveysasemalle varatut lääkärien ja hoitajien ajat sekä laboratorioajat hoidetaan Miehikkälän terveysasemalla 19.7.2021 alkaen. Vastaanottoaikoihin ei tule muutoksia. Asiakkaat saavat lääkärien ja hoitajien ajanvarauksista tiedon erikseen.

Muiden kuin lääkärien ja hoitajien sekä laboratorion ajanvarausten poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin. Asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä, vaan heitä ohjeistetaan sitten, kun järjestelyt on saatu tehtyä.

Miehikkälän terveysaseman koronarokotukset siirtyvät kesäsulusta palaavan neuvolan tiloista Virolahdelle Rajasaliin 26.7.2021 alkaen.

Lisätietoja
Kari Kristeri, hallintoylilääkäri
p. 040 9399, kari.kristeri(a)kymsote.fi