Valitse sivu

Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä on kokouksessaan 14.4.2021 viimeisimmän kerran tarkastellut alueellisia rajoituksia ja suosituksia. Kymenlaakso jatkaa edelleen leviämisvaiheessa, kuitenkin viimeisen viikon aikana tartuntojen määrät ovat vähentyneet. Rajoitusten asettamisessa huomioidaan se, että koronarajoitukset koskevat viimesijaisesti lapsia ja nuoria. Koronarajoituksia lähdetään purkamaan opetustehtäviä painottaen. Tämän vuoksi harrastustoimintaa koskevat tiukat rajoitukset jatkuvat vielä toistaiseksi.

  • 25.3.2021 annettuja kuntakohtaisia rajoituksia jatketaan sellaisinaan 30.4.2021 asti, lukuunottamatta Virolahden lukion opetusjärjestelyjä.
  • Virolahden lukio siirtyy lähiopetukseen 19.4.2021 tarkoin koronamenettelyin. Yläkoulun ja lukion järjestelyistä on tehty erillinen suunnitelma. Lisätietoja opetusjärjestelyistä antaa rehtori Jukka Taipale p. 040 199 2237
  • Varhaiskasvatus ja perusopetus toimivat normaalisti. Yläkoulujen oppilaille ja kuudesluokkalaisille suositellaan vahvasti maskin käyttöä koulupäivän ja koulukuljetusten ajan.

14.4.2021 Kaakon kaksikon johtoryhmä