Valitse sivu

Virolahden kunta ja virolahtelainen yrittäjä Jukka Laitila ovat tehneet maanvuokrasopimuksen Klamilan sataman alueelta n. 2000 m² määräalasta. Laitilan suunnitelmana on rakentaa kolmas veneiden säilytyshalli satamaan.

– Maansiirtotyöt alkavat pian. Itse hallirakennus valmistuu todennäköisesti kesälle 2022 ja kysyntätilanne vaikuttaa venehallin lopulliseen kokoon, kertoo Jukka Laitila suunnitelmista.

Kunnanjohtaja Veli-Matti Pulli on iloinen Jukka Laitilan suunnitelmasta laajentaa liiketoimintaansa, koska veneiden säilytyspalvelu on sataman kehittymisen kannalta keskeinen palvelu.

– Mitä useamman veneilijän kotisatama Klamila on, niin sitä paremman alustan se antaa myös muiden palveluiden kehittymiselle sinne, toteaa Pulli.

Yrittäjä Jukka Laitila ja kunnanjohtaja Veli-Matti Pulli vuokrasopimuksen allekirjoitustapaamisessa.

Keskustelussa Jukka Laitila kertoo, että yleisin venesäilytykseen tuleva vene on noin 100-150 hevosvoimainen alumiinivene, joka toimii ns. yhteysveneenä. Suuri osa asiakkaista on pääkaupunkiseudulta ja myös huoltopalvelu on suosittu. Huoltopalvelun tuottaa Jukka Laitilan yhteistyökumppani.