Valitse sivu

Tiedotimme pitkänäperjantaina 2.4.2021 Kymsoten todenneen Klamilan päiväkodin esiopetusryhmässä korona-altistuksen, jossa koronavirukseen sairastunut henkilö oli altistanut muita tartunnalle. Altistus koski yhtä esiopetuksen ryhmää sekä sen henkilöstöä. Altistuneita oli yhteensä kymmenen.

Olemme tänään 9.4.2021 saaneet tiedon, että jokaisen altistuneen koronatestitulos on ollut negatiivinen. Varmuudeksi altistuneet käyvät vielä toisessa testissä ensi viikolla Kymsoten ohjeistuksen mukaisesti. Klamilan päiväkodin sekä myös alakoulun lasten huoltajia on tiedotettu asiasta.

Varhaiskasvatus ja perusopetus alakoulussa jatkuvat Klamilassa edelleen normaaliin tapaan.

Kaakon kaksikon johtoryhmä

Mahdolliset yhteydenotot: varhaiskasvatusjohtajan sijainen Jouni Turkia, puh. 0401992238