Valitse sivu

Kymenlaakson vaikeutuneen koronapandemiatilanteen takia vierailut hoidossa olevien potilaiden luona Kymenlaakson keskussairaalassa, Pohjois-Kymen sairaalassa, Haminan ja Karhulan sairaaloissa sekä kuntoutusyksikkö Hoikussa kielletään 30.11.2020 alkaen 31.12.2020 saakka.

Päätös ei koske Kymenlaakson psykiatrista sairaalaa, palliatiivisen hoidon yksiköitä Villa Apilaa ja Villa Mereä, lastenosastoa eikä synnyttäjien tukihenkilöitä. Näissä vierailut sallitaan päätöksen ajankohtana voimassa olevien ohjeiden mukaisesti. Myös kuolevien ja kriittisesti sairaiden potilaiden omaisten vierailut sallitaan hoitavan yksikön henkilökunnan kanssa sovittavalla tavalla.

Vierailukieltojen perusteena ovat Kymenlaakson Covid19-pandemian kiihtymisvaihe ja tartuntatautilain mukaiset rajoitustoimenpiteet.

Lisätietoja:

Marja-Liisa Mäntymaa, johtajaylilääkäri p. 020 633 2003, marja-liisa.mantymaa@kymsote.fi