Valitse sivu

Uimakoulut

Kaakon kaksikon liikuntatoimi järjestää heinä- ja elokuussa uimakouluja.

Rantauimakoulujen alkeisryhmät järjestetään 20.-31.7. Kaakon kaksikon rannoilla. Rantauimakoulujen jatkoryhmät kokoontuvat puolestaan 6.-17.7., lukuun ottamatta Halmaanjärven uimakoulua, joka kokoontuu 20.-31.7.

Elokuussa järjestetään puolestaan sisäuimakoulua alkeisryhmien osalta Toimintakeskus Ratevassa.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu Kaakon kaksikon liikuntatoimen omilla kotisivuilla.

Pyörävaellus

Kaakon kaksikon pyörävaellus juhlii tänä kesänä kymmenvuotisjuhliaan. Siis jo perinteeksi muodostuneen vaelluksen merkeissä voi pyöräillä aina syyskuun loppuun asti. Pyörävaelluksen toteutuksessa on huomioitu myös koronavirusepidemia. Katso lisätiedot pyörävaelluksen sivulta.

Omatoiminen liikunta

Tutustu Kaakon kaksikon liikuntatoimen omatoimisen liikunnan vinkkeihin sekä monipuoliseen luontoliikuntaan liikuntatoimen omilla kotisivulla.