Valitse sivu

Luontokuntosali löytyy nyt myös Klamilan sataman läheisyydestä uimarannan risteyksestä.

Kuntopolun varrella olevalla ”kuntosalilla” voit ulkoilun lomassa tehdä mukavan muutaman liikkeen kuntopiirin vaikka koko perheen voimin. Pääosa liikkeistä tehdään kiviä ja puita tukena käyttäen. Löytyy salilta toki leuanvetotankokin.

Muistathan poikkeusajan suositukset! Käsineet ovat muutenkin hyvä suoja täällä kuntoillessa.

Luonnossa liikkuminen kaikkina vuodenaikoina tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Luontoon rakennetuilla kuntosaleilla voit kohottaa sykettäsi ja tehdä samoja liikkeitä kuin kuntosalilla. Voit suorittaa liikkeet luontokuntosalilla sieltä löytyvien kuvallisten ohjeitten mukaan.

Luontokuntosalit Virolahden kunnan alueella

  • Virolahden Bunkkerimuseon piha-alueella, estekivilinjan lomassa
  • Lapinvuoren kuntopolun varrella Virojoella
  • Klamilan sataman läheisyydessä kuntopolun varrella (uimarannan risteys)

Lue lisää luontokuntosaleista Kaakon kaksikko liikkuu -sivuilta!