Valitse sivu

Suomen hallitus linjasi 22.4.2020, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31. heinäkuuta saakka. AVI:t voivat tartuntatautilain perusteella kieltää yleisötilaisuudet korkeintaan kuukaudeksi kerrallaan. Hallituksen tavoitteena on yhä estää viruksen leviämistä yhteiskunnassa, turvata terveydenhuollon kantokyky ja suojella erityisesti riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä.

Virolahden kunnan ja kunnan tiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet on peruttu 31.7.2020 asti ja muistakin yleisötapahtumista pidättäydytään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Kaakon kamarimusiikki -tapahtuman järjestäminen estyy suunnitellussa muodossa. Samoin Virolahti-viikon tapahtumia sekä Hapanvellijuhlaa ja -markkinoita ei järjestetä. Sepra-markkinat Virossa on siirretty pidettäväksi kesällä 2021.