Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Kulttuuri

Aktiivinen yhdistysten vapaaehtoistoiminta on Virolahden kulttuurielämän kivijalka. Kotiseututyö, kylätoiminta, taiteen eri lajien harrastajat ja muut kulttuurin toimijat luovat yhdessä Virolahdelle omaleimaisen kulttuurielämän ja ovat kunnan kulttuuritoimen erottamattomia yhteistyökumppaneita.

Yhteystiedot:

Käyntiosoite: Vapaa-aikatoimisto, Opintie 2, 49900 Virolahti
Postiosoite: PL 14, 49901 Virolahti

Yhteyshenkilö:

Vapaa-aikapalvelupäällikkö Sari Rasi
puh. 050-3892 125, sari.rasi(at)virolahti.fi

Kulttuuritoimi tukee kuntalaisten kulttuurin ja taiteen harjoittamista järjestämällä erilaisia kulttuuuritapahtumia ja tukemalla paikallisten kulttuuriyhteisöjen toimintaa.

Kunta osallistuu aktiivisesti Kaakon Kamarimusiikki tapahtuman järjestelyihin (www.kaakkofestival.fi) ja toteuttaa yhteistyössä Miehikkälän kunnan kanssa Kaakon kaksikon lasten kulttuurikasvatussuunnitelmaa (www.kulttuurikaakko.fi), joka on tehty varhaiskasvatuksesta lukioikäisiin asti.

Lisäksi kulttuuritoimi koordinoi vuosittain heinäkuussa järjestettävää kotiseututapahtumaa Virolahti -viikkoa ja vaalii toiminnassaan säveltäjä Uuno Klamin ja kuvanveistäjä Johannes Takasen elämäntyötä.

Virojoella sijaisevan juhla- ja kokoustila Rajasalin vuokraustoiminnasta vastaa kulttuuritoimi ja lisätietoja tilan käytöstä antaa vapaa-aikapalvelupäällikkö.

 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi