Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Kymenlaakson energianeuvonta

Kymenlaakson energianeuvonta tarjoaa puolueetonta ja maksutonta energianeuvontatoimintaa johon osallistuvat myös muut Kymenlaakson kunnat sekä energiayhtiöistä KSS Energia Oy, Kotkan Energia Oy, Haminan Energia Oy ja Kymenlaakson Sähkö Oy.

Neuvontaa tarjotaan koko Kymenlaakson alueella, tarjolla on niin, sähköposti, puhelin kuin henkilökohtaista neuvontaa rakentamisen, remontoinnin ja asumisen energia-asioissa aina lampuista lämpöpumppuihin ja lisäksi tavoitteena on järjestää mm. maksuttomia remontti-, rakentaja- ja aurinkoenergiailtoja niin Kouvolan kuin myös muun Kymenlaakson alueen asukkaille. Energianeuvojaa voi pyytää myös esimerkiksi kertomaan ajankohtaisista energia-asioista asukasyhdistysten ja – yhteisöjen tilaisuuksiin sekä energianeuvonta osallistuu myös alueen tapahtumiin tarvittaessa neuvontapisteellä.  Myös energianeuvonnan tarjoama kuntalaisille maksuton lämpökameran lainaustoiminta jatkuu. Lämpökameraa voi kysyä lainaan joko suoraan energianeuvojalta Kouvolasta tai Kotkan, Haminan sekä Virolahden rakennusvalvonnoista, jonne energianeuvonta on järjestänyt lämpökamerat lainauskäyttöön.

Kymenlaakson energianeuvojan löytää Kouvolan rakennusvalvonnasta Tekniikka ja ympäristötalolta huoneesta 311. Piipahda paikanpäällä, soita tai laita sähköpostia kun energia-asiat herättävät kysymyksiä.

Energianeuvoja Kymenlaaksossa

Tommi Tuomi puh. 020 615 7449 tommi.tuomi@kouvola.fi

 

 

Hyviä linkkejä:

https://www.motiva.fi/koti_ja_asuminen

http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/

http://energiatodistus.motiva.fi/

https://www.energiatodistusrekisteri.fi/public_html?command=browse

 

 

 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi